Lid worden van de KOVZ

De KOVZ streeft ernaar elk jaar een zo compleet mogelijk pakket aan wedstrijden te organiseren, waarbij leden bij onze wedstrijden 50% korting krijgen (met uitzondering van de Sylvester 5-daagse) op het inschrijfgeld. Daarnaast betaalt de club het inschrijfgeld bij deelname aan het NK-estafette en de jaarlijke Interclub. Behalve wedstrijden wordt er elke maand in minimaal één training voorzien door een kundig en ervaren trainer op eigen kaarten.

Wij organiseren voor onze leden een onderlinge competitie, de Gouden Klomp-competitie. In deze competitie krijgt iedereen punten in verhouding tot de eigen gelopen omloop, waarmee een eerlijke competitie is opgezet voor alle leden van de KOVZ. Voor enkele wedstrijden kunnen bonuspunten worden verdiend, zie hiervoor de Gouden Klomp-pagina.

Als vereniging doen we ook mee aan het jaarlijkse NK-estafette, teams van verschillend competitief niveau mogen hierbij in clubverband oriënteren. Per jaar is er ook een interclub, een wedstrijd waarbij de vereniging als geheel per deelnemer punten kan verdienen om de Interclub-bokaal te winnen.

Bij voldoende aanmeldingen eenmaal per jaar een oriëntatiestage in het buitenland, waarbij een dagdeel wordt gebruikt voor oriënteren en een dagdeel naar eigen inzicht besteed kan worden.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen:

Tot 18 jaar:   9 euro per jaar
Boven 18 jaar: 20 euro per jaar
Gezin: 27 euro per jaar

U kunt het formulier hieronder gebruiken om lid te worden van de KOVZ. Voor nieuwe leden ligt er een welkomsverrassing klaar: een prima start van de oriëntatieloopcarrière!