Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Sportieve en gezellige ledenvergadering

Written by Olaf on .

Zaterdag 23 april kon de KOVZ eindelijk weer eens een echte ALV houden, met alle goede tradities die daar bij horen. Olaf had een 'rondje rond de kerk', de verrassingsloop, met tijdwaarneming voor ons in elkaar gezet. En gezien de MP's van diverse toppers, was dit toch niet zo gemakkelijk als het lijkt. Jan-Gerard won de lange sprint en Robert van der Hulst won de korte sprint. Daarna konden we aanvallen op de heerlijke lunch die Elly voor ons op tafel had gezet.

Dag 2 Sylvester geannuleerd

Written by Olaf on .

Met de nieuwe Coronabeperkingen die door de regering zijn opgelegd in de vorm van een lockdown is het voor de KOVZ niet meer mogelijk om de tweede dag van de Sylvester dit jaar te organiseren, deze komt daarmee te vervallen. De overige dagen zullen vooralsnog nog wel georganiseerd worden, indien je al bent ingeschreven blijft de inschrijving voor die dagen staan.

Online ALV levert 3 nieuwe bestuurders op

Written by Monica on .

Op maandag 15 november werd de jaarlijkse ALV online gehouden, eerder al uitgesteld vanwege Covid 19. Een ALV zonder het traditionele oriëntatiecrosje van wedstrijdcommissaris Peter. Zonder de lekkere broodjes met hagelslag van Elly. Maar wèl met een internationale aanwezigheid: Zweden logde in, Zwitserland logde in en België logde in. Zo internationaal hebben we het nog niet eerder gehad.

NK Middle 2021 geannuleerd

Written by Olaf on .

Vandaag heeft de gemeente waar het NK Middle zou worden behouden, gemeente Bergeijk, definitief heeft besloten de toestemming voor de wedstrijd niet te zullen verlenen. Het NK Middle is daarmee, voor zover dit al mogelijk zou zijn op 23 mei gezien de huidige Coronamaatregelen, komen te vervallen.

NK sprint geannuleerd

Written by Olaf on .

Waar op 30 april nog werd besloten om het NK sprint van 2020 later dit jaar uit te voeren, is nu duidelijk wat de nieuwe datum voor het NK sprint ook niet mogelijk gaat zijn. Op de nieuw geplande datum, 8 november, zal de KOVZ geen NK sprint organiseren conform de nieuwe regels van de overheid vanwege COVID-19.

Interclub weer terug bij de KOVZ

Written by Monica on .

Ja hoor! We hebben 'm weer! Op zondag 3 november wonnen we die prachtige cup met grote oren, ook wel InterclubCup genaamd. Dat kon ook bijna niet anders, want KOVZ was op volle sterkte uitgerukt en aangetreden, 28 man/vrouw maar liefst. Dus eigenlijk was het appeltje/eitje.

Frank Mensink in memoriam

Written by Monica on .

Op 17 april is totaal onverwacht Frank Mensink overleden. Frank was lid van OLV MINOR en is 74 jaar geworden. Dit plotselinge verlies zal voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen tot een groot gemis leiden; ook voor OLV MINOR en voor zijn vele OL-vrienden en bekenden in Nederland is het een groot verlies.

Goedbezochte ALV 2019

Written by Monica on .

Op 23 februari was de dag van de jaarlijkse ledenvergadering. Traditiegetrouw begonnen we met een ALV-loopje van Peter Bleyens, dit keer een scoreloop in het Phillips de Jonghpark.