Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Programma

Programma - Informatie - Inschrijven

Zaterdagochtend (27 mei, 11:00 - 12:30)

Kaart: 't Hool (1:4000)
Type: sprint
CC: 't Trefpunt, Belgiëplein 20, Eindhoven. Bewegwijzerd vanaf de Kennedylaan, afrit Tempellaan/Eindhovenseweg.

't Hool is een nieuwe kaart aan de noordkant van Eindhoven, tegen winkelcentrum Woensel aan. Het is een dichtbebouwde kaart met veel groen ertussen waar het verlies van kaartcontact in alle gelijke straatjes hard afgestraft wordt. Het winkelcentrum maakt ook deel uit van de kaart, verlies hier niet het overzicht in de routekeuzes! 

Zaterdagmiddag (27 mei, 13:30 - 15:00)

Kaart: Henri Dunantpark (1:4000)
Type: sprint
CC: 't Trefpunt, Belgiëplein 20, Eindhoven. Bewegwijzerd vanaf de Kennedylaan, afrit Tempellaan/Eindhovenseweg.

Het Henri Dunantpark is een nieuwe kaart, ook aan de noordkant van Eindhoven. Hier is een park met doorsteekmogelijkheden en enkele heuveltjes de uitdaging: het park is groen, maar doorsteken kan toch aantrekkelijker zijn! De aanliggende woonwijk (de Belgiëbuurt) maakt ook deel uit van de kaart en vereist vooral snelle routekeuzes. 

Zondagochtend (28 mei, 10:00 - 12:00)

Kaart: Campus TU/e (1:5000)
Type: middle distance
CC: Studentensportcentrum Eindhoven, Onze Lieve Vrouwestraat 1, Eindhoven. Bewegwijzerd vanaf de kruising Kennedylaan/Onze lieve Vrouwestraat.

De campus van de TU/e is één keer eerder gebruikt, bij het Nederlands kampioenschap sprint in 2016. Met alle passages, trappen en doorgangen is dit de meest technische kaart waar het goed opletten is!