Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Informatie

Programma - Informatie - Inschrijven

Leeftijdscategorieën

De leeftijdscategorieën zijn voor het weekend als volgt ingedeeld:

-> D-10 tot en met D85
-> H-10 tot en met H85

Categorieën zullen worden samengevoegd indien er minder dan 5 aanmeldingen in een categorie zijn voor alle wedstrijden. De categorie wordt dan samengevoegd met de jongere categorie. Categorieën onder 21 jaar worden niet samengevoegd.

Deelnamekosten

Voor het gehele weekend zijn de kosten per persoon:

D/H tot en met -18: 10 euro
D/H ouder dan -18: 15 euro

Per wedstrijd kan ook los worden ingeschreven, dan is het 4 euro voor -18 en 6 euro voor overige categorieën. Daginschrijving is beperkt mogelijk, dit kan alleen als er nog plaatsen vrij zijn na de inschrijftermijn.

Startlijst

Voor alle wedstrijden zal met een startlijst gewerkt worden. Deze wordt uiterlijk de donderdag voorafgaand hier gepubliceerd.

Prijzen

Er zijn prijzen voor alle categorieën.

Tijdregistratie

Voor alle wedstrijden wordt het EMIT-tijdwaarnemingssysteem gebruikt. Er zijn losse EMIT-units te huur bij de organisatie. Geef dit aan bij de inschrijving. Voor het hele weekend kost huur 4 euro, per wedstrijd 2 euro. Voor D/H tot en met -18 is dit 2 euro voor het hele weekend en 1 euro per wedstrijd.

 

Kinderopvang

Er is niet in kinderopvang voorzien. Wel kan er bij de starttijden rekening worden gehouden met de startvoorkeur, geef dit van tevoren door zodat hier rekening mee gehouden kan worden.