Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Informatie

Programma - Informatie - Inschrijven

Leeftijdscategorieën

De leeftijdscategorieën zijn voor het weekend als volgt ingedeeld:

-> D-10 tot en met D85
-> H-10 tot en met H85

Categorieën zullen worden samengevoegd indien er minder dan 5 aanmeldingen in een categorie zijn voor alle wedstrijden. De categorie wordt dan samengevoegd met de jongere categorie. Categorieën onder 21 jaar worden niet samengevoegd.

D-10 en H-10 kan ook begeleid: geef dit bij de start aan zodat een zwart-wit gedrukte kaart ontvangen kan worden voor de begeleiding. Deze categorie zal apart benoemd worden in de uitslag.

Deelnamekosten

Voor het gehele weekend zijn de kosten per persoon:

D/H tot en met -18: 10 euro
D/H ouder dan -18: 15 euro

Per wedstrijd kan ook los worden ingeschreven, dan is het 4 euro voor -18 en 6 euro voor overige categorieën. Daginschrijving is beperkt mogelijk, dit kan alleen als er nog plaatsen vrij zijn na de inschrijftermijn.

Startlijst

Starttijden 27 mei sprint 1
Starttijden 27 mei sprint 2
Starttijden 28 mei middle distance

Prijzen

Er zijn prijzen voor alle categorieën.

Samen met onze sponsoren is het voor ons mogelijk om 2 paar Inov8 X-talon 212 schoenen te verloten. Onder alle vooringeschreven mannen en vrouwen zal apart 1 paar schoenen worden verloot: doe hiervoor je voorgeprinte back-up labels in de pot na het uitlezen, wees aanwezig bij de prijsuitreiking en ding daarmee mee naar deze mooie prijs!

Tijdregistratie

Voor alle wedstrijden wordt het EMIT-tijdwaarnemingssysteem gebruikt. Er zijn losse EMIT-units te huur bij de organisatie. Geef dit aan bij de inschrijving. Voor het hele weekend kost huur 4 euro, per wedstrijd 2 euro. Voor D/H tot en met -18 is dit 2 euro voor het hele weekend en 1 euro per wedstrijd.

 

Kinderopvang

Er is niet in kinderopvang voorzien. Wel kan er bij de starttijden rekening worden gehouden met de startvoorkeur, geef dit van tevoren door zodat hier rekening mee gehouden kan worden.